Вдовицата Кристъл Хефнър е по-искрена от всякога в дебютната си книга -

...
Вдовицата Кристъл Хефнър е по-искрена от всякога в дебютната си книга -
Коментари Харесай

Вдовицата на Хю Хефнър с дълбоки откровения за империята Playboy

Вдовицата Кристъл Хефнър е по-искрена от всеки път в дебютната си книга - " Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself. "

Пред сп. " People " някогашната плеймейтка, споделя:  " Готова съм да опиша историята си - в това число и за десетте години, които прекарах в имението на " Playboy ", в орбитата на един от най-могъщите, спорни и митични мъже в обществото. "

Бившият сексуален модел се среща с Хю Хефнър на празненство в имението на " Playboy " през 2007 година, когато е единствено на 21 години. В записките си Кристъл споделя за откраднатата ѝ младост, по какъв начин е намерила още веднъж път към себе си, и също по този начин хвърля поглед  " към последните дни на един от най-влиятелните мъже на XX в. "  Книгата й цели да опише историята на жена, претърпяла задоволително, с цел да може да приказва от първо лице за това какво се крие зад блестящия живот на сексуален модел.  " Искам да отворя очите на девойки и дами, които израстват с убеждението, че цената им се дължи на това по какъв начин наподобяват ", добавя тя пред " People ".  " Това е книгата, която ми се искаше да бях прочела, когато бях млада. "

Кристъл споделя в детайли как  " животът ѝ се трансформирал вечно, когато посетила празненство в фамозното имение ", съгласно описанието на книгата. След като е определена за една от  " приятелките на Хефнър ", тя  " пътува по света и посещава блестящи холивудски празненства ", само че е  " принудена да се конкурира с други дами за мястото си в мощно йерархичната система ".

Кристъл, която е с 60 години по-млада от починалия си брачен партньор, живее в имението на " Playboy " в продължение на десетилетие. Мемоарите й ще дадат на читателите  " явен взор върху това по какъв начин е протекло съжителстването й с Хефнър и как след него, тя се научава да се цени повече ". Пред изданието блондинката споделя също, че до момента в който е била с Хю, той е диктувал всичко - в това число и какъв тъкмо колорит лак за нокти да носи. А когато е бил в имението, обявявал комендантски час за вечеря (винаги в 18:00 ч.), по-късно наложително се гледали обичаните му филми. Кристъл е мощно решена да се открие пред света в друга светлина - коя е тя без " Playboy ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР